Nincs kiemelt esemény
KezdőlapCéginformációKapcsolatPartnerekReferenciákÁrlistákHírlevél
Kapcsolat Referenciák

Vállalati ügyfelek

A vállalati környezetben az általunk kínált audió – vizuális és konferenciatechnikai megoldások nélkülözhetetlen szerepet töltenek be digitális kommunikáció igényeinek kielégítésében.

Gondosan megalkotott professzionális termékportfóliónk az egyszerűség és a hatékonyság elvén alapul és arra hivatott, hogy az üzenet a különböző technikák segítségével minden esetben célba érjen, legyen az installálva egy elnöki tárgyalóba, egy kisebb tárgyalóterembe vagy egy oktató terembe.

A különböző méretű tárgyalókban ma már alapvető igény, hogy a résztvevők egyszerűen tudjanak csatlakozni notebook-jaikkal, táblagépeikkel a technikai eszközökhöz, azokat hatékonyan tudják használni prezentációik alkalmával a döntéshozatali folyamatokban.

Ezen túl gyakori a különböző helyszínek összekapcsolása videókonferenciával, illetve a többnyelvű ülések támogatása tolmácsrendszerekkel.

Megjelenítés technikában kiváló minőségű projektorokat, vetítővásznakat, professzionális kijelzőket, interaktív táblákat alkalmazunk, hogy a kép tökéletes legyen.

Konferencia- és tolmácstechnikai megoldásainkkal az ülések előkészítése, lebonyolítása, irányítása egyszerű és látványos.

Hangtechnikában piacvezető gyártók digitális és analóg rendszerei biztosítják, hogy mindig jól hallható legyen egy forrás, az élőbeszéd pedig tisztán érthető.

A technikai eszközök sokaságának irányítására a legmodernebb vezérléstechnikát alkalmazzuk, így nem kell bajlódni a készülékek kezelőszerveivel, távirányítóival, hiszen egyetlen panelről vagy érintőképernyőről kezelhetjük azokat.

A kiegészítő termékekre is kiemelt figyelmet fordítunk. Az alkalmazott kábelrendező dobozok, tartókonzolok, jelformálók megjelenésben, tartósságban, megbízhatóságban szintén felsőkategóriás minőséget képviselnek.

Megoldásaink túllépnek az egyszerű szállítási feladatokon, integrációban gondolkodunk, mely lefedi a kommunikációs lánc minden elemét.

Ajánlott termékek, megoldások