Nincs kiemelt esemény
KezdőlapCéginformációKapcsolatPartnerekReferenciákÁrlistákHírlevél
Termékkatalógus Referenciák Árlisták Akciók

Bosch Integrus tolmácsrendszer

Az Integrus egy teljesen digitális infravörös tolmácsrendszer, amely kifejezetten a többnyelvű konferenciákhoz és rendezvényekhez készült, hogy a küldöttek számára elősegítse az elhangzottak megértését. Az előadások és bemutatók szinkrontolmácsolása a küldött saját nyelvén történik a zsebében lévő vevőegységre és a fejhallgatóra. Mivel ez egy infravörös rendszer, a konferencia vagy a rendezvény résztvevői szabadon mozoghatnak a helyszínen, miközben nyomon követhetik a történéseket.

Rendkívüli rugalmasságának és páratlan hangminőségének köszönhetően a rendszer ideális a konferenciaközpontokban és nemzetközi szervezeteknél történő használathoz, függetlenül az esemény vagy a tér méretétől.

Esztétikus és ergonomikus kialakítástele nagyszerű funkciókkal

Az Integrus vevőegységek kialakítása modern és ergonomikus. Alakjának köszönhetően a vevőegység könnyedén illeszkedik a zsebbe és kényelmesen hordható. A gombok ergonomikusan helyezkednek el az egyszerű használathoz.

Az Integrus legfeljebb 32 audiocsatornát képes továbbítani (a hozzászólás és max. 31 nyelv), mely ideális még a legnagyobb nemzetközi konferenciákhoz is. A vevőegység kijelzőjén csak az elérhető csatornák láthatók, így a felhasználók nem töltenek fölösleges időt az üres csatornák átlépésével, hogy megtalálják a kívánt nyelvet. A rendszeren akár nyolc csatornához konfigurálható a kiváló minőségű sztereó hang, amely különböző alkalmazásokhoz, például multimédia bemutatókra és zenei elosztásra egyaránt használható.

 

Kiemelkedő hangminőség

A Bosch fejlesztette ki a teljesen digitális konferenciarendszereket, és mutatta be az első teljesen digitális infravörös tolmácsrendszert.

A Bosch Ir-Digital technológiája egy olyan digitális protokoll, amely megfelel az IEC 61603 szabvány 7. részében leírt előírásoknak, amely a digitális infravörös jeltovábbítás ipari szabványa a 2 és 6 MHz közötti frekvenciasávban.

Ennek köszönhetően az Integrus kiemelkedő hangminőséget nyújt 80 dB-t meghaladó jel/zaj arány mellett.

A Bosch Ir-Digital technológiájának köszönhetően a hang változatlan minőségben jut el a hallgatókhoz.

 

Rendszerintegráció

A hangminőség még kiválóbb lesz, ha az Integrus tolmácstechnikát a Bosch DCN konferenciarendszereivel együtt használják (DCN NG és DCN Wireless).

Mivel a két rendszer gond nélkül integrálható, a nyelvek automatikusan szinkronizálódnak. Az Integrus a kisebb rendezvényeken is tökéletesen kiegészíti a Bosch CCS 900 Ultro hozzászólói rendszert és a 6 csatornás tolmácspultot a tökéletes vétel érdekében.

Ez a rendkívül rugalmas rendszer bármelyik más gyártótól származó konferenciarendszerhez csatlakoztatható.

 

Hogy a hallgatás élmény legyen

Rendkívüli hangminőségével az Integrus tolmácsrendszer kényelmes hallgatást kínál a konferencia résztvevőinek. Ennek következtében egy hosszabbkonferencián a résztvevők kevésbé fáradnak el, és fenntartják koncentrációjukat. Mivel az Integrus infravörös technológiát használ, a résztvevőknek nem kell fizikailag csatlakozniuk a rendszerhez, és szabadon mozoghatnak az előadások alatt.

Az Integrus zsebben elférő vevőegységéhez számos fejhallgató közül választhat, melyekkel a résztvevők páratlan hangminőséget élvezhetnek.

 

Nem csupán hangátvitel, több annál

A konferenciák és rendezvények kiváló minőségű hangátvitelén túl az Integrus tolmácsrendszer egy ideális vezeték nélküli, többsávos audio-megoldás számos alkalmazás esetén. Kiválóan használható például mozikban, sportközpontokban, kiállítótermekben, múzeumokban, tolmácsiskolákban. Az Integrus rendszer telepíthető fixen és ideiglenesen.

A vevőegységek elektronikusan kezelik saját töltésüket, hogy a töltési teljesítmény a lehető legjobb legyen, és az akkumulátor élettartama is maximális legyen.

A töltőegységek, amelyek akár 56 vevőegységet is kiszolgálnak egyszerre, szintén biztosítják az optimális töltési teljesítményt.

A gyorstöltés azt jelenti, hogy a vevőegységek teljes feltöltődéséhez mindössze 1 óra és 45 perc szükséges.

 

Mivel az Integrus rendszer infravörös sugárzása nem tud áthatolni a falakon és a mennyezeten, garantálható a diszkréció. A több teremmel rendelkező konferenciaközpontoknál nincs interferencia az egyes konferenciák és előadások között.

 

Termek összekapcsolása

Az Integrus tolmácstechnika lehetővé teszi a tolmácsolás szétosztását a rendezvény különböző termeiben. Egyszerűen csak helyezze a különálló jeladó és sugárzó egységeket a másik terembe, és ugyanazt a funkciót élvezheti. Az Integrus rendszerrel a konferencia szervezők teljes rugalmassággal készíthetik el a termeket.