Nincs kiemelt esemény
KezdőlapCéginformációKapcsolatPartnerekReferenciákÁrlistákHírlevél
Termékkatalógus Referenciák Árlisták Akciók

Bosch Plena Easy hangosítási megoldások

Sokoldalúság, megbízhatóság és egyszerű használat: ezek azok a tulajdonságok, amelyek a Plena Easy Line hangosítási megoldásokra jellemzőek. A Bosch minőség iránti elkötelezettségét tükröző Plena termékek ideális megoldást kínálnak a kis és középméretű helyszínekhez. Különböző rendszerelemeket lehet oly módon kombinálni és alakítani, hogy gyakorlatilag bármilyen helyszínhez hozzáigazíthatók legyenek, legyen szó egy egyszerű hangosítási rendszerről vagy egy bonyolultabb, egyedien kialakított, többzónás konfigurációról.

A minőségi hangosítás praktikus módja

 • A zónafeliratoknak és beállításjelzőknek köszönhetően egyszerűen használható
 • Intelligens hangszínszabályozás a kiváló hangminőség és beszédhangosítás érdekében
 • Azonnali használhatóság, amely nem igényel képzést
 • Esztétikus kialakítású európai konstrukció
 • Prémium termékek, melyek a jövőben rugalmasan bővíthetők

 

A hangosítás és a kiváló hangminőség tökéletes ötvözete

A hosszú élettartamra tervezett Plena Easy Line hangosítási termékek mindegyike az intelligens hangszínszabályozásnak és a beépített limitereknek köszönhetően kiváló hangminőséget és beszédérthetőséget biztosít.

Az európai tervezésnek köszönhetően olyan kiegészítő elemek, mint például a zónafeliratok és beállításjelzők gondoskodnak az egyszerű használatról. A rendszer hosszú távú használhatóságát az egyszerű bővíthetőség és az alacsony fenntartási költségek garantálják.

Egyetlen állomás a kisméretű üzletek számára

A Plena Easy Line intelligens, azonnal üzembe helyezhető hangosítási megoldás, mely kiváló minőségű zenét és rendkívül jó beszédérthetőséget biztosít a maximális rugalmasság és a mindennapos használat szempontjainak figyelembe vételével.

A rugalmas kialakítású egyzónás és kétzónás opcióknak köszönhetően a rendszer a hangrendszerrel kapcsolatos igényektől és az élő bemondásoktól függően bármilyen helyszínhez hozzáigazítható.

A kisebb vállalkozások tulajdonosai és éttermek vezetői bizonyára praktikusnak fogják találni ezt a rendkívül kényelmes, vásárlás után azonnal üzembe helyezhető megoldást.

Egyszerűen csak csatlakoztatni kell a hangszórókat és a mikrofont, és az átgondolt kialakításnak köszönhetően azonnal élvezni lehet a rendszer szolgáltatásait. Alternatívaként egy fali panel építhető a rendszer konfigurációjába, így a forrás távolról is vezérelhető.

 

Egyszerű bővíthetőség a nagyobb terekhez

A Plena rendszer előnye a termékcsalád rendkívüli sokoldalúságában rejlik. Bizonyos helyszínek, például egy kiskereskedelmi láncolat üzlete vagy egy szupermarket jóval összetettebb jellegű kétzónás rendszert igényel, amelyhez kiegészítő tápegység szükséges. Örömmel nyújtunk segítséget abban, hogy a Plena Easy Line hangosítási termékcsalád hangkeverői, egy- vagy kétzónás erősítői, normál erősítői, hívóállomásai és fali panelei közül kiválaszthassa a megfelelő termékkombinációt. A Plena hangosítási megoldásokkal további funkciók integrálhatók (pl. digitális üzenetkezelő, gerjedésgátló, hurokerősítő, időzítő vagy háttérzeneforrás).

 

Felhasználási területek

 • Kiskereskedelmi egységek
 • Éttermek
 • Irodaépületek
 • Szállodák
 • Istentiszteletek helyszínei
 • Iskolák
 • Középületek
 • Közösségi központok
 • Kirándulóhajók és kompok

Minőségi hangmegoldások rugalmas bővíthetőséggel

A Plena Easy Line hangosítási rendszer a kis és közepes helyszínek (pl. butikok vagy nagyobb raktárépületek) ideális választásaként egy kiváló minőségű megoldást jelent, amely az általános audio termékekkel összehasonlítva több funkcióval rendelkezik. A rendszer segítségével több helyszín, például maga az üzlet és a szomszédos raktárépület is lefedhető.

Az integrált fali panelek és a különálló fali panel hangerő-szabályozója lehetővé teszi a felhasználók számára a zónák és a hangerő távoli szabályozását. Több hívóállomás is integrálható, ha szükséges. Az egyszerűség és a kiváló ergonómia mellett, a tartós használat is fontos szerepet játszik a Plena Easy Line hangosítási rendszer kialakításában.

Biztonságos befektetés, mivel gyakorlatilag bármilyen alkalmazással bővíthető.