Nincs kiemelt esemény
KezdőlapCéginformációKapcsolatPartnerekReferenciákÁrlistákHírlevél
Kapcsolat Referenciák

Oktatási intézmények

Az oktatástechnika cégünk egyik legrégebbi és ennél fogva kiemelt területe. Ügyfeleink között megtalálható országszerte számos egyetem, főiskola, közép- és általános iskola.

A kezdetekben főként vetítéstechnikai területen számítottak ránk, manapság a digitális forradalomnak köszönhetően szinte az összes termékünkkel képviseltetjük magunkat az oktatási intézményekben.

Egy korszerű előadóterem már elképzelhetetlen, az adottságokhoz illeszkedő projektor és vetítővászon nélkül, mely a prezentáció sikerére nagy hatással van.

A teremnek emellett megfelelő hangosítással is kell rendelkeznie, hogy az előadó számára megkönnyítse a beszédet, a hallgatóságnak pedig beszédérthetőséget, elősegítve ezzel a hosszú távú odafigyelést.

A nemzetközi partneri együttműködéseknek köszönhetően számos egyetemen és főiskolán idegen nyelvű kurzusok is vannak, sokszor külföldi előadókkal.

Ezeket az előadásokat a háttérben tolmácsrendszer támogatja, így mindenki számára érthetővé válik a szinkrontolmácsok segítségével egy érdekes prezentáció.

A kisebb tantermekben, általános és középiskolákban interaktív táblák, érintőképernyős kijelzők, feleltető rendszerek, dokumentumkamerák teszik színesebbé az oktatást.

Az interaktív táblákhoz speciális optikával rendelkező ún. szuperközeli projektorokat alkalmazunk, hogy az előadó ne takarja ki a vetített képet.

Az eszközök tartókonzoljai nagy teherbírásúak, vandálbiztosak, zárható fizikai védelemmel ellátottak, hogy az illetéktelen kezek ne tudjanak kárt tenni bennük.

Mivel a tantermekben állandóan változik az előadó és hallgatóság, ezért a kezelhetőség egyszerűsítésére, a hozzáférés gyorsítására korszerű vezérléstechnikát alkalmazunk.

Az aulákban, folyosókon elhelyezett totemeken és kioszkokon a világháló segítségével hasznos információkhoz juthatnak a diákok vagy akár vizsgákra is jelentkezhetnek.

Az AV rendszerek installációja nem jelenti a munkánk végét adott intézményben, mivel folyamatos háttértámogatást nyújtunk annak érdekében, hogy a megoldások mindig up-to-date-ek legyenek.

Ajánlott termékek, megoldások