Nincs kiemelt esemény
KezdőlapCéginformációKapcsolatPartnerekReferenciákÁrlistákHírlevél
Referenciák Árlisták Akciók

Bosch CCS 1000 D Digitális konferenciarendszer

A világszínvonalú konferenciamegoldásairól ismert Bosch a 2015-ös ISE-n mutatta a be kompakt, ugyanakkor rendkívül sokoldalú CCS 1000 D konferenciarendszerét. A Bosch európai szakemberei által tervezett és kifejlesztett rendszer rendkívüli módon megkönnyíti a megbeszélések kezelését, és ideálisan használható kis- és közepes méretű létesítményekben, például városházakon, helyi üzleti központokban es bírósági tárgyalótermekben. A CCS 1000 D konferenciarendszer könnyen telepíthető és használható és produktív megbeszélések bonyolíthatok le a használatával.

 

Kiváló beszédérthetőség

A rendszer a fejlett digitális hangfeldolgozás es felsőkategóriás mikrofon- es hangszóró-teljesítmény révén kiváló beszédérthetőséget biztosit. A rendszer egyszerre működteti a hangszórót es a mikrofont, így természetesebb, a személyes beszélgetésre hasonlító élményt biztosit, hogy a resztvevők aktívabbak lehessenek a megbeszélésen. A rendszer beépített digitális akusztikus gerjedésgátló (Digital Acoustic Feedback Suppression, DAFS) funkciója révén nagyobb hangerő érhető el akusztikus gerjedés nélkül. Az eredmény? A megbeszélés összes resztvevője megérti az összes elhangzott szót, ami hatékonyabb munkát tesz lehetővé.

 

Hozzászólói eszközök - Exkluzív kivitel, megbízható működés

A CCS 1000 D konferenciatechnikát az iparág legjobb tervezőcsapatainak egyike tervezte. Esztétikus kialakítása minden belső tér díszére válik, legyen szó új, csúcsmodern épületekről vagy tradicionális, több száz éves építményekről. Ezenkívül a felhasznált felsőkategóriás anyagoknak köszönhetően a konferenciaegységek robusztusak és strapabírók is, így a Bosch rendszerektől megszokott nagy megbízhatóságot nyújtják.

 

Vezérlőegység

A speciális konfigurációs beállítások elvégzése és a megbeszélés kezelése táblagépen keresztül vagy a rendszer beépített böngészőjével is lehetséges. Az automatikus kamerakezelés natív támogatása révén pedig mindenki láthatja, ki beszél éppen.

A vezérlőegység a rendszer szíve: táplálja a konferenciaegységeket, vezérli a kamerákat, es kapcsolódási felületet biztosit az olyan külső berendezésekkel, mint az erősítő es kihangosító rendszerek. Kompakt kivitele es elegáns érintőgombjai réven a rendszer jól mutat asztalon, de rack szekrénybe építve is kiválóan használható.

Egyszerű kezelés, kényelmes rögzítés

A vezérlőegység előlapja minden szükséges kezelőszervet tartalmaz az értekezletek felállításához: az elnök kiválaszthatja az aktív mikrofonok számát, a mikrofonok üzemmódját, valamint a rendszer hangerejét. A vezérlőegység akar 4000 óra beszélgetést is képes rögzíteni egyetlen USB-memóriaeszközre, belső memóriájában pedig legfeljebb 8 óra beszélgetést tud eltarolni, így az sem gond, ha senki nem hozott USB memóriaeszközt.

 

Rendkívül produktív megbeszélések

A CCS1000 D digitális konferenciarendszer kiváló választás kis- és közepes méretű alkalmazások, például városházák számára. Az elnök irányíthatja a megbeszélést: engedélyezheti az egyes résztvevőknek a hozzászólást, illetve engedélyezheti, hogy egyszerre több résztvevő használja a mikrofont. A hatékonyság érdekében az elnök laptopról vagy táblagépről távolról is kezelheti a megbeszéléseket:  be- és kikapcsolhatja a résztvevők mikrofonját,  valamint a várólistáról a beszélők listájára helyezheti  át a résztvevőket. Az automatikus kamerakezelés natív támogatása révén az aktuálisan beszélő résztvevő videója látható a nagy képernyőn. A rendszerhez könnyedén és kiegészítő szoftver nélkül csatlakoztatható akár 6 HD-kamera. Ezenkívül a megbeszélés teljes hanganyaga kényelmesen rögzíthető a beépített MP3-felvevővel. Így a megbeszélések elektronikusan archiválhatók, nem kell kézzel összefoglalót írni.

 

A mai és jövőbeni igényekre - könnyen bővíthető

A CCS 1000 D konferenciarendszer számos különböző berendezést képes kezelni, például tolmács-, nyelvdisztribúciós és kihangosító rendszert is. Rendelkezik tele- és videókonferencia-interfésszel is, amellyel két távoli helyszín kapcsolható össze. Emellett a konferenciarendszerek száma könnyedén, percek alatt csökkenthető vagy növelhető – a rendszer kikapcsolása vagy újraindítása nélkül.

Ideális megoldás tárgyalótermekbe. A bírósági tárgyalótermekben gyakran van szükség különálló hangcsatornák rögzítésére, például a vádlott vagy az ügyvéd által elmondottak felvételére. Ezért a CCS 1000 D konferenciarendszerrel négy külön mikrofon négy külön kimenetre kapcsolható a csatornák külső felvevő általi rögzítéséhez. Vagy a beépített hangrögzítő használatával rögzíthető a terem hangja, valamint egy további csatorna.

 

A megbízható választás

A Bosch rendszerei híresek a megbízhatóságukról, legyen szó bármilyen felhasználási területről. A CCS 1000 D digitális konferenciarendszer gyártásakor alkalmazott minőségi anyagok és alkatrészek, valamint a kiterjedt minőségbiztosítási folyamatok garantálják, hogy a felhasználók megbeszélései zökkenőmentesek és produktívak lehessenek. A forgalmazók és a bérbeadással foglalkozó cégek pedig kisebb visszahívási költségekkel és nagyobb ügyfél-elégedettséggel számolhatnak.

 

Csak a Boschtól

A Bosch 60 éve piacvezető a konferenciaberendezések gyártásában. Ezért nem meglepő, hogy a CCS 1000 D konferenciarendszer olyan sok, más rendszerekben nem elérhető hatékonyságnövelő funkciót nyújt. Ilyen például a digitális akusztikai gerjedésgátló (Digital Acoustic Feedback Suppression) algoritmus, amely a Bosch sajátja, es sok éve hibamentesen működik. Szinten

exkluzív Bosch-szolgáltatás a hozzászólás lehetőségének jelzése, a belső felvételmemória, valamint a hangszóró es a mikrofon egyidejű működése, amely természetesebb, a személyes beszélgetésre hasonlító élményt biztosit. A Bosch többet nyújt Önnek.