Nincs kiemelt esemény
KezdőlapCéginformációKapcsolatPartnerekReferenciákÁrlistákHírlevél
Referenciák Árlisták Akciók

Projektorok

A vetítéstechnikai eszközpark legismertebb eszközei, melyek nélkül ma már elképzelhetetlen egy rendezvény ahol a vetített kép mérete a hagyományosan elérhető sík képernyős TV-k és monitorok kép méreténél nagyobb kell legyen.

 

 

Napjainkban a nagyobb közönségnek megtartott előadás, rendezvény vagy akár az otthoni házimozi élmény elképzelhetetlen lenne a korszerű, nagytudású projektorok segítsége nélkül.

Köszönhetően a technológiai fejlődésnek és az ezzel járó árcsökkenésnek ma már minden irodában, tárgyaló-, oktató- , rendezvény- és konferenciateremben ... sőt nappaliban is felszerelésre kerülhet az adott környezetnek leginkább megfelelő műszaki paraméterekkel rendelkező és az igényeket maximálisan kielégítő tudású projektor.

 

Projektorok csoportosításának lehetséges szempontjai:

  • képalakotás technológiája alapján: LCD, DLP, 3XDLP, LCoS
  • fényforrás típusa alapján hideg vagy meleg fényforrás (LED-es, lézerdiódás vagy halogén izzós)
  • fényerő, felbontás ill vetített képméret és képarány alapján
  • felhasználási célzat (általános vagy installációs, mozi)
  • speciális szogáltatások (extra közeli vetítés, beépített WiFi ...stb.)
  •  

Tekintettel a piacon elérhető árubőségre javasoljuk, hogy projektor vásárlása előtt gondolják végig igényeiket (milyen „jelforrások” jelét kellene vetíteni, mekkora a jellemző, illetve maximális „felbontás”,  milyen legyen a vetített „képarány”...) és lehetőségeiket (mekkora a maximálisan vetíthető képméret, milyenek a fényviszonyok a teremben, hogyan helyezhető el a projektor) és az összegyűjtött információk birtokában forduljanak szakértőinkhez akik segítenek majd a megfelelő eszköz kiválasztásában, sőt igény esetén a kiválasztott projektor telepítésében és helyszíni beállításában is