Nincs kiemelt esemény
KezdőlapCéginformációKapcsolatPartnerekReferenciákÁrlistákHírlevél
Termékkatalógus Referenciák Árlisták Akciók

BOSCH DCN Multimedia IP konferenciarendszer

A legtöbb értekezlet és konferencia várt eredménye az, hogy az embereket valamilyen cselekvésre ösztönözze. Azonban mindig kihívást jelent a nézőpontunk vagy indítványunk sikeres ismertetése a résztvevőkkel - ügyünk érvényesítéséről nem is beszélve. A DCN multimédia egy konferenciarendszer, amelynek köszönhetően hatékonyabbá válik az információközlés. Segítségével bármilyen formátumú adathoz könnyen hozzá tud férni, valamint érdekes tartalommá tudja azt változtatni, hogy az emberek érdeklődését még inkább felkeltse, jobban figyeljenek és akarják is a részvételt. A DCN multimédia meg fogja változtatni az emberek konferenciatechnikáról alkotott elképzeléseit. Hiszen ez nem csupán egy új konferenciarendszer, ez egy teljesen új platform, ami informál, lenyűgöz és inspirál.

Informál

Az emberek információt akarnak közölni, és informálódni szeretnének, ezért a DCN multimédia konferenciarendszer kialakításakor egy cél lebegett a Bosch előtt: hogy az embereket és a közölni kívánt tartalmat a rendszer alapvető koncepciójához kösse. Minden szükséges információ a résztvevők számára kéznyújtásnyira lesz az érintőképernyős, interaktív multimédiás konferenciaeszközöknek köszönhetően. Ez annyit jelent, hogy elő tudják majd hívni a dokumentumokat, meg tudják osztani a prezentációkat, sőt még az internethez is csatlakozhatnak. A résztvevőknek arra is lehetőségük nyílik majd, hogy teljesen aktívan hozzájáruljanak a konferenciához, és mindezt nagy felbontásban. Az eredmény egy igazi áttörés az előadás hatékonyságának területén, a résztvevők közti fokozott interakcióval.

Lenyűgöz

Az új DCN multimédia feltétlenül lenyűgöző hatást kelt. Nemcsak a megjelenésével, de a teljesítményével is. Ez az innovatív rendszer a Bosch legendás hangminőségével bír; kiváló beszédérthetőség és zenevisszaadás jellemzi. A „világ első, OMNEO média hálózati architektúrára épült IP-alapú konferenciarendszereként” teljesen szabványosított Ethernet hálózatokon működik, ami rugalmasságot, valamint költséghatékony telepítést és karbantartást garantál.

Inspirál

A DCN multimédia számos különböző módon képes inspirálni. A résztvevők értékelni fogják, miként varázsolja a beszédeket és előadásokat még hatékonyabbá, ami teljes aktivitásra serkenti a hallgatóságot. A létesítményvezetők örömmel fogadják majd a rendszer rugalmasságát, valamint telepítésének és karbantartásának gördülékenységét. A befektetőket pedig ösztönzi majd a számos költség- és energiatakarékos funkció, valamint a tény, hogy a rendszert szükség szerint ki lehet bővíteni - csupán egy szoftver hozzáadására van szükség a multimédiás konferenciaeszközökhöz a funkcionalitás növelése érdekében.

Intenzív interaktivitás

Az érintőképernyős multimédiás konferenciaeszközöknek köszönhetően a résztvevők rajongani fognak a DCN multimédia interaktív funkcióiért. Ezen funkciók az ismert Android™ operációs rendszer segítségével tetszetős és megnyerő kezelőfelületet biztosítanak, valamint az értekezletek hatékonyságának fokozása érdekében lehetővé teszik azok testreszabott használatát más gyártók alkalmazásaival együtt.

 

Egyedülálló rendszerfelépítés

A DCN multimédia nyitott platformja számos szabványosított technológia együttes használatával született. Ennek köszönhetően egyszerűen létrehozhatók teljes rendszermegoldások a kompatibilis termékek integrálásával. Továbbá rendkívül bővíthetővé is teszi a DCN multimédia rendszert, ami így a tárgyalók, illetve konferenciaközpontok növekvő igényeivel is lépést tud tartani. A DCN multimédia konferenciarendszer a szívében a Bosch egyedülálló, IP-alapú OMNEO média hálózati architektúráját alkalmazza.

Az OMNEO-t a professzionális audiorendszerek világában sokan a modern (és jövőbeni) A/V létesítmények válogatott megoldásaként emlegetik, mivel rendkívül nagy együttműködési képességet, rugalmasságot és megbízhatóságot garantál. A Bosch további professzionális audioeszközöket fog építeni e köré az új audio- és vezérlési szabvány köré kiváló minőségű digitális hangtovábbítás érdekében szabványos Ethernet hálózatokon keresztül. Az OMNEO a Dante™ technológián keresztül audioeszközök széles választékával kompatibilis. A DCN multimédia az ONVIF szabványú IP-kamerákat is támogatja, ami leegyszerűsíti az automatikus kameravezérlés rendszerbe ágyazását. Az ONVIF a piacvezető globális szabvány a hálózati videomegoldások terén.

 

Időtakarékos telepítés

Az OMNEO szabványos Ethernet hálózatokon működik, így ideális megoldás előre kábelezett épületekhez, költséghatékony telepítést és karbantartást eredményezve. A konferenciaeszközök CAT5e (vagy magasabb szabványú) kábelek és Power over Ethernet (PoE) kapcsolókkal csatlakoztathatók csillagpontos hálózatnál. Hurkolt láncba kapcsolt konfigurációval is összeköthetők a Bosch tápfeszültség-kapcsolók és rendszerhálózati kábelek segítségével, így téve a DCN multimédia rendszert időtakarékos, rugalmas megoldássá.

 

Garantált nyugalom

A DCN multimédia konferenciarendszer kábelredundanciát biztosít az adatvesztés elleni maximális védelemmel áramkimaradás esetére. Ez annyit jelent, hogy az értekezletek szervezői teljes mértékben a konferenciarendszerre hagyatkozhatnak. A rendszeren átfutó összes audio- és vezérlési adat biztonságosan titkosítva van a nemzetközileg elismert szabványok szerint. Ez garantálja, hogy az adatok szabotázsbiztosak legyenek, és hogy a rendszerinformációkhoz ne lehessen jogtalanul hozzáférni - rendkívül fontos szempont a szigorú biztonsági előírásokat igénylő vagy kényes témákat érintő értekezletek esetében.

 

Környezettudatosság

A DCN multimédia megalkotásakor a cél az volt, hogy a lehető legkevesebb hatással legyen a környezetre. Például az értekezlet után az elnök multimédiás konferenciaeszközét használva a teljes rendszert készenléti állapotba lehet kapcsolni távvezérlés útján. Ez a szabadalmazás alatt álló funkció azonnal kikapcsolja az összes résztvevő multimédiás konferenciaeszközét, így jelentősen csökkenti a teljesítményfelvételt, és segít az energiamegtakarításban az értekezletek között. Az értekezletek alatt pedig az összes résztvevőnek biztosított a fontos dokumentumokhoz való elektronikus hozzáférés, ami csökkenti a nyomtatási költségeket és kiküszöböli a papírhulladékot. A jövőben számos DCN multimédiás rendszert használó helyszín kapcsolódhat egymáshoz az Interneten keresztül egy nagy értekezletet alkotva. Ez nagyban fogja csökkenteni az utazások szükségességét, időt és üzemanyagot spórolva meg.

 

Kiegészítő minden teremhez

A DCN multimédia egy forradalmi konferenciarendszer, amely „mindenki számára kényelmet” garantál. A befektetők, résztvevők, telepítők és technikusok számára egyaránt. Különböző méretű tárgyalótermekhez szabva, legyen szó városi vagy területi képviselőtestületi, vagy éppen tanácstermekről. Egy képviselőtestületi ülésen például az értekezlet témáit és a dokumentumokra mutató linkeket előre el lehet készíteni. Ezzel a résztvevőknek egyrészt kényelmesebb lesz az értekezlet, másrészt pedig menet közben értesülnek a fejleményekről - így a megbeszélés és a döntéshozatal hatékonyabbá válik. A rendszer az automatikus kameravezérlést is támogatja, és lehetővé teszi, hogy a résztvevők helyi képernyőjükön lássák a felszólaló arcát - ideális esetben a borotvaéles képeket garantáló Bosch HD konferenciakamerák használatával.

Rendelkezésre áll egy opcionális, bővített szoftver, amely segítségével az operátor számítógépen keresztül vezérelheti az értekezleteket. A szoftver bonyolult feladatokat támogat, többek között konferenciavezérlés, speciális audiobeállítások, folyamatok felügyelete stb.

 

A megfelelő választás - ma is, holnap is

Az értékgazdag funkcióknak, elegáns stílusnak és kiváló ár/minőség aránynak köszönhetően a DCN multimédia konferenciarendszer kivételesen jó választásnak bizonyul ma is és a jövőre nézve is. A bővíthető rendszerkialakítás mellett alkalmazások multimédiás konferenciaeszközökhöz történő hozzáadásával fokozható a funkcionalitás. Ezzel a DCN multimédia egy olyan rendszerré válik, amely igényeivel együtt képes nőni.