Nincs kiemelt esemény
KezdőlapCéginformációKapcsolatPartnerekReferenciákÁrlistákHírlevél
Referenciák Árlisták Akciók

EasyConnect kábelrendező és jeltovábbító rendszer

A KOMTECH EasyConnect egy forradalmian új megoldás, mely alapjaiban változtatja meg a tárgyalótermekről, tárgyalási környezetről alkotott eddigi képet. Az EasyConnect rendszer integrálja az összes jeltípus csatlakozó-felületeit egyetlen CAT formátumra. Nincs szükség további konverterre vagy switchre. Az EasyConnect rendszerbe egyszerűen belekapcsolódhat, illetve egyetlen CAT kábellel veszteségmentes jel továbbítható akár 100 méteres távolságig.  

 

Az irányítás egyszerűen elvégezhető az aktuális helyen lévő "Show-Me" gomb segítségével. A rendszer opcionálisan akár az RS-232 felületen keresztül is vezérelhető. A kor követelményinek megfelelően HDMI 1.4 HDCP támogatással ellátott. Az integrált EDID menedzsment "plug and play", tehát nincs szükség egyéb konfigurálásra. 

Az EasyConnect rendszer számos, -tárgyalótermek, helyiségek felhasználási igényeihez igazodva- különböző elhelyezési megoldásokat kínál. A magas szintű fejlesztésnek köszönhetően nem csak fix beépítésű (T310) típus létezik, hanem az igényekhez igazodva asztal alá rögzíthető (Komflex), vagy akár asztalra erősíthető is (DesignProfil). Abban az esetben, ha kizárólag igen speciális beépítésre van lehetőség, akár különálló egységként is megvásárolható az EasyConnect (UTA). Végezetül pedig a meglévő jelfolyam végére egyszerűen csatlakoztasson egy kijelzőt vagy projektort és máris élvezheti az EasyConnect nyújtotta páratlan innovációt.

KOMTECH EasyConnect-nek köszönhetően a modern tárgyalótermek, prezentációs helyiségek olyan segítséget kapnak, mellyel az eddigi technikai gondok, nehézségek már mind a múlté.