Nincs kiemelt esemény
KezdőlapCéginformációKapcsolatPartnerekReferenciákÁrlistákHírlevél
Termékkatalógus Referenciák Árlisták Akciók

Kábelrendező dobozok

A tárgyalótermekben a kellemes és esztétikus tárgyalási környezet mára alapkövetelménnyé vált. Egy általános tárgyalás, prezentáció során többfajta készülékeket is használunk (notebook, tablet, telefon), melyek táp-, videó, audió és hálózati kábelei ellepik az asztal felületét. Ennek modern és igényes rendezését hivatottak ellátni a kábelrendező dobozok, melyeken keresztül az AV technikákat egyszerűen és üzembiztosan lehet elérni.

 

A kábelrendező dobozok az asztalba süllyesztve helyezjednek el, tökéletesen integrálódnak a környezetbe, a kábelek a lecsukott fedél alól is kivezethetőek. Az eszközök csatlakozására kétféle megoldást is lehetséges. A első szerint a dobozban csatlakozók (HDMI, VGA, Audio, RJ45, stb.) vannak, a másikban lengő kábelek, melynek köszönhetően nem kell tartani attól, hogy egy prezentáció során nincs meg egy kábel.

Vannak olyan helyzetek, mikor a tárgyalótermi technikát nem szükséges használni, mivel az adott körülmények ezt nem követelik meg. Ebben az esetben fontos, hogy a kábelrendező doboz is „láthatatlan“ legyen, és letisztult, komfortos környezetben lehessen lefolytatni a megbeszélést.

Több éves tapasztalatunknak köszönhetően kizárólag olyan kábelrendező dobozokat kínálunk, melyek működése egyszerű, minősége garantált. A német Komtech magyarországi képviseleteként a következő típusú kábelrendező dobozokat forgalmazzuk:

  • Manuálisan nyitható-csukható: AF-TA SE 160, AF-TA Skytower, AF-TA Standard, AF-TA Hybrid és Hybrid Slim, AF-TA Sky KCC
  • Motorikusan nyitható-csukható:MTA G200, MTA S200
  • Gázrugós: HTA S260
  • Motorikusan átforduló: Basic series

A Komtech egyik fő szempontja a vevők igényeinek maximális kielégítése, melynek köszönhetően a termékek szinte mindegyike teljes egészében egyénre szabható. Ellenben sok más gyártóval, nemcsak kész és moduláris megoldásaik vannak, hanem egyedileg a kívánt elemekkel gyártják le az adott terméket. Ezen felül kérhetőek RAL színkód alapján színezve, logózva, LED világítással elltátva, feliratozva, illetve egyedi élletörésekkel is.