Nincs kiemelt esemény
KezdőlapCéginformációKapcsolatPartnerekReferenciákÁrlistákHírlevél
Termékkatalógus Referenciák Árlisták Akciók

Bosch Plena épülethangosítási megoldások

Függetlenül attól, hogy a helyi szupermarketről, egy kiskereskedelmi láncról, irodai komplexumról, raktárépületről vagy egy népszerű önkiszolgálóról van-e szó, minden hely egyedi, és speciális igényekkel rendelkezik. Ez az, amit a Bosch mérnökei ennek a sokoldalú hangosítási termékcsaládnak a tervezésekor szem előtt tartottak.

 

Könnyen bővíthető, sokoldalú hangosítási rendszer

A Plena hangosítási megoldások segítségével gyakorlatilag bármilyen típusú hangosítási rendszert hozzáigazíthat a kis és közepes méretű helyek pontos igényeihez. A rendszerek a digitális üzenetekkel, automatikus funkciókkal és kiegészítő tápegységgel széles körű, többzónás hangosítási konfigurációvá bővíthetők.

Képzett szakembereink örömmel nyújtanak tájékoztatást arról, hogy mely Plena hangosítási megoldás illik leginkább az adott helyszínhez és a kívánt funkcióhoz

A Bosch segítséget nyújt abban is, hogy a digitális üzenetkezelő segítségével automatizálhassa az aktuális Plena rendszerét, a háttérzeneforrás révén növelni tudja a bemeneti lehetőségeket, sőt akár a rendszer tápellátását is bővíthesse.

A Plena hangosítási megoldások révén a hangosítási rendszer bővítése vagy az időtakarékos automatizálás integrálása egyszerűen és hatékonyan végrehajtható. A Bosch Plena hangosítási megoldások mindegyike a felhasználóbarát működés, a hangminőség és a kiváló beszédérthetőség figyelembe vételével tartós használatra lett kialakítva.