Nincs kiemelt esemény
KezdőlapCéginformációKapcsolatPartnerekReferenciákÁrlistákHírlevél
Kapcsolat Referenciák

Kormányzati szféra

Az állami hivatalok széles körben használják az általunk kínált AV- és konferenciatechnikai rendszereket.

Az audió-vizuális technikák használata a részükről egyrészt általános és hasonló a vállalati szférához, másrészről a kiemelt nemzetközi, nemzetbiztonsági szerepük miatt különleges.

A tárgyaló- és oktatótermekben alapvetőmára megjelenítéstechnika és a teremhangosítás projektorral és vetítővászonnal, kis és/vagy nagyméretű kijelzővel, álmennyezeti vagy oldalfali hangszórókkal.

A belső döntés-előkészítési és hozatali folyamatok hatékonysága nagyban függ a háttérben működő technikák megfelelő alkalmazásától.

Ezért olyan prezentációtechnikai és tárgyalótermi rendszereket tervezünk, amelyek segítik, gyorsítják a tárgyalásokat / oktatásokat és nem utolsó sorban a résztvevők részére látványossá, élvezetesebbé teszik azokat.

A konferenciatechnika és a tolmácstechnika legnagyobb felhasználója az összes ágazat közül az állami (kormányzati) szektor.

Az általunk forgalmazott Bosch konferenciarendszerek nemzetközi szinten is piacvezetőek, olyan nemzetközi intézmények, mint a NATO, Európai Parlament mellett számos ország parlamentje, minisztériuma használja megelégedéssel.

Konferenciarendszereink rendet és kényelmet biztosítanak az értekezletek és konferenciák számára.

A modern, felhasználóbarát szoftverekkel és bármely konferenciához alkalmazható rugalmas felügyeleti funkcióival alkalmas kis, informális ülések vagy akár nagy, többnyelvű konferenciák lebonyolítására is.

A konferencia résztvevőinek regisztrálása és azonosítása PIN-kóddal, azonosítókártyával vagy biometrikus készülék, például ujjlenyomat-olvasó használatával történhet.

A rendszer szavazófunkciója révén alkalmas többségi elven alapuló döntések meghozatalára, ezért közkedvelt a parlamenti, területi/regionális tanácsi, önkormányzati munkában. Az egyéni / csoportos szavazati eredmények a konferenciaterem síkképernyőin vagy az erre a célra kialakított teremkijelzőin azonnal megjelenhetnek.

Közkedveltek a vezeték nélküli megoldásaink, amik pl.: műemlék jellegű épületekben, illetve mobil alkalmazásoknál különösen előnyösek.

A vezeték nélküli konferenciarendszer 128 bites AES Rijndael algoritmusára épülő biztonságos vezeték nélküli kommunikációt használ, mely kiküszöböl minden lehetséges illetéktelen hozzáférést.

Az Európai Unióhoz való csatlakozásunkat követően megnőttek azon technikák iránti igények, melyek a többnyelvű tanácskozásokat le tudják bonyolítani.

Tolmácsrendszerünk 31 nyelvi csatornát és az eredeti szöveg hangcsatornáját képes továbbítani a résztvevőkhöz vezeték nélkül a nemzetközi konferenciák minden igényét kielégítve.

A tárgyaló asztalokba építhető, egyedi igényekre szabható liftes monitorjainkkal XXI. századi, modern, interaktív tárgyalótermet varázsolunk bármelyen helységből.

Szakembereink nemcsak a tervezés szakaszában jeleskednek, tevékenységük kiterjed a teljes integrációs folyamatra beleértve az installációt és az eladás utáni support-ot.

Ajánlott termékek, megoldások