Nincs kiemelt esemény
KezdőlapCéginformációKapcsolatPartnerekReferenciákÁrlistákHírlevél
Referenciák Árlisták Akciók

Rendszerintegráció

Az építészet, a dizájn és a technika kulcstényezőivé váltak a modern tárgyalóterem kialakításának. Cégünk szakembereinek a célja, hogy olyan tereket alkossanak, amik támogatják az emberi kapcsolatokat, elősegítik egy adott szervezet napi és stratégiai döntéseinek meghozatalát és támogatják a nagyszerű, innovatív ötletek megszületését.

Napjainkban a tárgyalók és konferenciatermek méretben, dizájnban és formában eltérőek lehetnek. A konferencia asztal kiválasztásánál több tényező is szerepet játszik, többek között a belsőépítészeti dizájn, a vállalati elvárások, a kommunikáció típusa és a technikai eszközök kölcsönhatásának mértéke. Konferencia módszerek gyors ütemben fejlődnek és a klasszikus megközelítést dinamikus, együttműködő és kreatív javaslatok váltják fel.

A cégünk küldetése, hogy olyan, a legújabb kommunikációs technikákkal felszerelt tárgyaló-, konferencia- és irodai tereket tervezzen, amikben a munkavégzés inspiráló, könnyed és rugalmas. Igény szerint ellátjuk a termeket hozzászólói-, szavazó és tolmácsrendszerrel, hang-, megjelenítés- és vezérléstechnikával, video és audió archiválással, biometrikus vagy kártyás azonosítással. Manapság a technológia gondos kiválasztásának és tervezésének eredménye, hogy az eszköz csak akkor látható, mikor szükséges és eltűnik a bútorban, mikor ez elvárható egy tökéletesen tiszta munkafelületet biztosítva az asztalon.

Az első lépés egy tárgyaló vagy konferenciaterem tervezésekor, hogy pontosan meghatározzuk a végfelhasználó igényeit és céljait. Ennek eléréséhez begyűjtjük azoktól a személyektől az összes lényeges információt, akik használni  és üzemeltetni fogják az AV- és konferenciatechnikát. A legelőnyösebb, ha az igény felmerülését követően bekerülünk a folyamatba és építész, belsőépítész, bútortervező partnereinkkel együtt gondolkodva alakíthatjuk ki a terveket és a megvalósítás folyamatát.

Így lehet biztosítani, hogy a terem összes (belső) építészeti eleme, bútora, technikája egységes képet mutasson és egymással tökéletes összhangban működjön. Tevékenységünk nem merül ki a fix, standard megoldások integrációjában. Olyan gyártókkal vagyunk közvetlen kapcsolatban, akikkel egyedi igényekre tervezett termékeket tudunk megalkotni, hogy az még jobban illeszkedjen egy cég arculatához, felhasználásához. Minden esetben egy cél lebeg a szemünk előtt; a végfelhasználó olyan innovatív rendszert kapjon, amit elvárásaiban megfogalmazott.

Az egyedi igény lehet színbeli, méretbeli, formabeli, de akár speciális, működésbeli  funkció is. Konferenciaeszközeink, konferenciaszoftvereink, liftes és falba süllyeszthető monitorjaink , egyes vetítéstechnikai termékeink, kábelrendező dobozaink mindegyikénél megoldható az egyedi kialakítás kivitelezése. Cégünk a folyamat minden fázisában (tervezés, modellezés, tesztelés, kivitelezés) szorosan együtt működik a gyártókkal, és az ügyféllel, hogy a végeredmény a valós igényeket fedje le.

Üzleti vezetőket kérdezve a konferenciák kultúrájáról, megemlítettek bizonyos gyengeségeket, melyek, véleményük szerint, a fárasztó és unalmas tárgyalásokat jellemzik:

  • Gyakran a résztvevők nincsenek informálva a tárgyalás témájáról, ezért felkészületlenül érkeznek, ezzel a szükségtelenül elnyúló ülés eredménytelen lesz.
  • Bizonyos résztvevők nem osztják meg véleményüket, vagy a korlátozott tudás a tárgyról vagy a korábbi rossz tapasztalatok miatt.
  • A következő problémák nemcsak óriási időveszteséget, hanem pont az ellenkezőjét eredményezik, mint amiért maga a konferencia létrejött:
  • A kreatív szakértelem és a közös cél elérésért folyatatott munka helyett az egyéni vélemény terhe jellemzi a tárgyalásokat.
  • A csapat belső frusztrációja.

Konferenciáknak és tárgyalásoknak bátorítaniuk kell a kreatív folyamatokat, összhangot teremteniük és döntéshozó csoportokat támogatniuk. Tehát, a konferenciaterem tervezésének és dizájnjának előnybe kellene részesítenie az egyenlőséget a hierarchia különbségekkel, az aktív részvételt és objektivitást az egyén értékelésével szemben.

Ezen ülések sikeressége nemcsak a fent említett tényezőktől-, hanem a tárgyaláson megtapasztaltaktól is függ. Átlagban az olvasottak 10%-át, a hallottak 20%-át, a látottak 30%-át, a hallottak és látottak 50%-át és az általunk mondottak 70%-át tudjuk megjegyezni. Mindamellett, azoknak a folyamatoknak a 90%-át fel tudjuk idézni, melyben részt vettünk cselekedeteinkkel.

Tehát kijelenthetjük, hogy a technológia segít biztosítani egy hosszú ideig tartó tárgyalási tapasztalatot; fokozhatjuk üzenetünket multimédiás technológiák használatával, interaktivitást adhatunk hozzá és egyéb személyeket is meghívhatunk, hogy elektronikusan jelen legyenek videokonferencia segítségével.

Minél nagyobb a konferencia / tárgyalóterem és a résztvevők száma, egy ülés annál formálisabbá tud válni, ami csökkenti az elérhető hatékonyságot. Bizonyos résztvevői szám fölött nem lehetséges spontán interakció, gondoskodni kell a megfelelő technológiáról, mely biztosítja a konferencia megfelelő lefolyását. Ha egy tárgyaló hosszabb, mint 12 méter, mindenképpen szükséges mikrofonok és hangszórók használata, melyek a megfelelő akusztikát biztosítják, ahogy a személyenként vagy két személyenként elhelyezett monitor használata is, mely gondoskodik a kielégítő tatalom megjelenítéséről.

Tekintse meg referenciáinkat, illetve esettanulmányainkat az általunk tervezett és installált konferencia- és tárgyalótermekről.