Nincs kiemelt esemény
KezdőlapCéginformációKapcsolatPartnerekReferenciákÁrlistákHírlevél
Termékkatalógus Referenciák Árlisták Akciók

Konferenciatechnika

A Bosch konferenciarendszerei a konferenciakezelés meghatározóan látványos eszközei. Kiemelkedő, esztétikus megjelenést, megbízhatóságot, rugalmasságot és kiszámíthatóságot kölcsönöz minden eseménynek. Ezen felül a rendszerek segítségével újabb fokra léphet a konferenciakezelés terén. Mindez annak köszönhető, hogy a Bosch tervezői intenzíven együttműködtek tapasztalt résztvevőkkel, tolmácsokkal és kezelőkkel olyan konferenciarendszer létrehozásának érdekében, amely a konferencialánc minden résztvevőjének igényeit kielégíti.

Egyszóval, Bosch rendszert használva nyugodtan lazíthat. A tárgyalása jó kezekben lesz.

Biztos hatékonyság és eredményesség

A Bosch konferenciatechnika - az olyan továbbfejlesztett, bizonyított funkciók kínálatával, melyek maximálisra növelik a hatékonyságot és a termelékenységet - már kivívta magának a nemzetközi elismerést. A legegyszerűbb szinten a rendszerkezelő beavatkozása nélkül könnyedén tudja irányítani a hozzászólásokat és azok hallgatását.

A legfejlettebb szinten pedig egy integrált és többnyelvű kommunikációs infrastruktúrává alakítható, amely a legösszetettebb nemzetközi, a világ minden tájáról érkező, több ezer résztvevőt vendégül látó konferenciák lebonyolítására és kezelésére is alkalmas.

Éppen ezért, ha konferenciatervezésről van szó, mindenkinek a Bosch jut az eszébe.

 

Rugalmasság a vezetékes és vezeték nélküli lehetőségek terén

Az analóg CCS rendszer vezetékes, kompakt egységeinek telepítése és használata nem igényel különleges szaktudást.

A DCN rendszer összeállítható vezetékes vagy vezeték nélküli asztali vagy süllyesztett egységekből, vagy ezek bármilyen kombinációjából. Az utóbbi esetén a rendszer kihasználja mindegyik egységtípus páratlan előnyeit. Nagyobb mértékű rendszertelepítés esetén több központi vezérlőegység adható a rendszerhez, és a speciális szoftverfunkciók a konfigurációtól függetlenül megkönnyítik a működtetést. Ez a moduláris szerkezet lehetővé teszi, hogy a rendszer minden szintjén testre szabható legyen bármilyen konferenciához.

 

Egyedi tervezésű megoldások

A Bosch tevékenysége nem merül ki a fix, standard termékek és megoldások nyújtásában. Külön csoport foglalkozik az egyedi, testreszabott megoldásokkal, melyek méretben, színben, formában, funkcióiban térnek el a „polcos” termékektől. A Bosch a folyamat minden fázisában (tervezés, modellezés, tesztelés, kivitelezés) szorosan együtt működik a rendszerintegrátorral, a tervezőkkel és az ügyféllel, hogy a konferenciatechnika a valós igényeket fedje le.

Kiváló hangminőség    

A fejlett technológiának köszönhetően az átvitel során a hangminőség nem romlik, jelveszteség nincs. Így az egyes egységek a hangjeleket folyamatosan kiváló minőségben veszik, és ez jelentős mértékben hozzájárul a beszéd érthetőségéhez.

A DCN konferenciarendszer gyakorlatilag kiküszöböli a hagyományos rendszereknél előforduló problémákat, például a háttérzajt, interferenciát, torzítást és áthallást.

 

A lehetőségek körének kiszélesítése, rendszerintegráció

A konferenciaelemek számos módon összekapcsolhatók egymással. A konferenciarendszer kombinálható az Integrus tolmácsrendszerrel, ami akár 32 nyelvi csatorna vezeték nélküli elosztását teszi lehetővé. Mivel a két rendszer gond nélkül integrálható, a nyelvek automatikusan szinkronizálódnak. Az Integrus a kisebb rendezvényeken is tökéletesen kiegészíti a Bosch CCS 900 Ultro hozzászólói rendszert és a 6 csatornás tolmácspultot a tökéletes vétel érdekében.

Továbbá az egész konfiguráció együtt tud működni harmadik fél rendszereivel, beleértve a közvetítést, az épületfelügyeletet és a kihangosító rendszereket.

 

Tartalom közvetítése távoli résztvevők számára

A konferenciarendszer az internet segítségével a távol lévő résztvevők számára teljes mértékű hang-, video- és adathozzáférést biztosít, akik ezáltal nyomon követhetik a beszédeket, megtekinthetik a prezentációs anyagokat, élő videokép formájában láthatják a konferenciát, hozzájuthatnak a szavazás eredményéhez, üzeneteket kaphatnak, és így tovább.

                     

Információ elosztó berendezés

A DCN konferenciatechnika egyik fő erőssége, hogy az információt a konferencia résztvevőihez gyorsan és hatékonyan juttatja el, minden igényt kielégítve.

Ezt segíti a MVI Engineering szoftver alkalmazásai, melyek kifejezetten a Bosch DCN konferenciatechnikához lettek fejlesztve. Az MVI video kliens, jegyzőkönyvkészítő, tárgyalás-előkészítő és kamerakezelő szoftverek a konferencia információkezelésének összes pontjára hatással van.

A rendszerek a kijelzők széles skáláját támogatják a személyi LCD / plazma kijelzőktől a videóberendezéseken át a terem-kivetítőkig.

 

Multimédiás lehetőségek

Az Albiral és Arthur Holm prémium termékei igényes megoldást nyújtanak olyan installációkhoz, ahol a résztvevőket (érintőképernyős) monitorok segítik a munkájukban.

A monitorok mind kinézetben-, mind funkcióiban testre szabhatóak és hozzájárulnak a tökéletes tárgyalóterem kialakításához.

A monitorok használaton kívül motoros lift segítségével az asztal alá süllyeszthetőek, így ha nem szükséges a technika akkor egy letisztult enteriőr válik elérhetővé.

A megoldás elérhető Bosch konferenciarendszerrel kombinálva is, többféle kiépítésben.