Nincs kiemelt esemény
KezdőlapCéginformációKapcsolatPartnerekReferenciákÁrlistákHírlevél
Referenciák Árlisták Akciók

AV jelkezelés

A Galax kft az Extron magyarországi partnere, így termékkínálatunkban kiemelt szerepet kap a világ egyik piacvezető vezérléstechnikai berendezéseket gyártó vállalata, amely professzionális megoldásokat kínál az AV területen felmerülő kérdésekre. Az Extron termékei jó ár-érték arány felmutatása mellett kínálnak abszolút és hosszú távon is garantált megbízhatóságot és kíváló műszaki paramétereket.

Cégünk könnyen azonosul az Extron által megfogalmazott filozófiával, mely szerint ügyfeleleink számára nyújtott 3 legfontosabb jellemzőnk a termékekhez társított támogatás, a teljeskörű szolgáltatások és a komplex megoldások.

 

 

Legyen szó egy egyszerű teremvezérlésről, tárgyalók kialakításáról vagy akár egy irodaház rendszerének kiépítéséről, az Extron megoldásaival mindezt kivitelezhetővé válik. Igény esetén a külön-külön vezérelhető berendezéseket akár egy hálózatba integrálhatjuk, így a készülékek irányítása megtörténhet egy érintő-, vagy nyomógombpanelről, ezzel megszabadítva Önt az asztalát elborító távirányító-hegyektől.

 

Termékkínálatunkban szereplő főbb Extron termékek:  

EXTRON ELOSZTÓ-ERŐSÍTŐK. Lehőtéve teszik a bementi jelforrás jelének továbbítását további eszközökre akár nagy távolságra is, a forrásjel torzítása és minőségromlása nélkül.

EXTRON KAPCSOLÓK. Lehetővé teszik a különféle  számítógép, videó és/vagy audió források jeleinek egy különálló megjelenítő eszközre történő továbbítását.

EXTRON MÁTRIX KAPCSOLÓK. Segítéségével többféle számítógépes, videó és/vagy audió jelforrások jelei továbbíthatóak tetszőleges megjelenítő eszközökre, a kimenetek és bemenetek igény szerinti összerendelése mellett.

EXTRON SKÁLÁZÓ-PREZENTÁCIÓS KAPCSOLÓK. Ezen eszközök széles spektrumban képesek fogadni, konvertálni és továbbítani különféle jelforrások jeleit egy közös, nagyfelbontású jelet biztosító kimentre. Beépített funkcióik segítségével ideális megoldást jelentenek különféle prezentációs környezetekben, ahol a videójel kapcsolás mellett szükség van audió jelek kapcsolására, illetve kép a képben funkció megvalósítására is.

EXTRON MEDIALINK MEGOLDÁSOK. Egyszerűen használható és megfizethető AV vezérlő-kapcsoló család kisebb, egy projektoros rendszerekben történő felhasználáshoz.

EXTRON SKÁLÁZÓK, JELPROCESSZOROK. A bementi jelforrás felbontását módosítják oly módon, hogy a létrehozott (konvertált) felbontás a megjelenítő eszköznek megfeleljen. A jelprocesszorok közbeiktatásával a forrás jelei javíthatóak, módosíthatóak és optimalizálhatóak, így egyszerűbbé válik a rendszeren belüli jeltovábbítás és jelelosztás is.

EXTRON JELTOVÁBBÍTÓK NAGY TÁVOLSÁGOKRA. Extenderek és vonali erőstők lehetővé teszik a nagytávolságú jeltovábbítást coax, sodort érpár vagy optikai kábelek felhasználása mellett is.

 

Cégünk többéves tapasztalattal rendelkezik egyedi konferenciatermek, tárgyalótermek és "intelligens" házak audió-vizuális rendszereinek tervezésében és telepítésében. Az oldalainkon bemutatott eszközök és megoldások nem fedik le az Extron által kínált, teljes, többezer termékből álló kínálatot, de a bemutatott eszközökön keresztül megpróbálunk röviden áttekinthető képet alkotni az általunk forgalmazott főbb termékekről ill. termékcsoportokról.