Nincs kiemelt esemény
KezdőlapCéginformációKapcsolatPartnerekReferenciákÁrlistákHírlevél
Termékkatalógus Referenciák Árlisták Akciók

BOSCH CCS 900 ULTRO analóg hozzászólói rendszer

A Bosch leegyszerűsített és költséghatékony konferenciatechnikai megoldása a CCS900 Ultro hozzászólói rendszer, amely a korábbi CCS 800 Ultro rendszer utódja. Új tervezési tulajdonságokkal és extra funkciókkal rendelkezik, beleértve a szabadalmazott “Possible-To-Speak” kijelzést. Az európai Bosch szakemberek által tervezett és kifejlesztett rendszer egyszerűvé teszi az értekezletek irányítását, és lehetővé teszi az alkalmazók számára az események digitális rögzítését MP3 formátumban.

Egyszerű, könnyű telepítés és kezelhetőség

Mivel rugalmasan telepíthető, a rendszer ideális kis- és közepes méretű tárgyalóterek, mint például városházák, helyi üzleti központok és bírósági tárgyalóhelyiségek számára. Mindegyik rendszer tartalmaz egy vezérlőegységet (CU), amely a számos résztvevői és elnöki egységhez csatlakozik. A CU fel van szerelve rögzítési lehetőséggel, tartalmaz egy könnyen olvasható LCD képernyőt és egy Secure Digital (SD) kártyahelyet.

A nagyfokú felhasználóbarát ergonómiának köszönhetően, a CCS 900 Ultro nem igényel különleges képzést vagy kezelőt. Bárki azonnal elkezdheti használni az intuitív kezelőszerveket. A vezérlőegységen lévő kijelző nyelvtől független, és a mikrofon üzemmód és a hangerő a CU gombjaival szabályozható.

 

Eredeti Bosch fejlesztés

A CCS 900 Ultro résztvevői egységeiben használt, beszéd érthetőségre optimalizált mikrofonokat erre a célra tervezte a Bosch konferencia K+F részlege.

A DAFS (digitális akusztikus gerjedésgátló) szűrő algoritmusa egy olyan Bosch által újított funkció, amelyet évek óta használnak a Bosch konferencia- és hangosítási rendszereihez.

A technológia védjegyezett DSP (digitális jelfeldolgozás) funkciókat alkalmaz, hogy kiegyensúlyozza a hangnyomás szinteket és a rendszer normál visszacsatolási határértékek feletti erősítését. Ennek eredményeképpen a felhasználók a mikrofon gerjedése nélkül növelhetik a normál szint fölé a hangerőt.

Az újratervezett hozzászólói egység kiváló akusztikai teljesítményt nyújt, tükrözve a Bosch híres elkötelezettségét a részletek iránt. Az új, szabadalmazott “Possible‑To‑Speak” kijelzés vizuálisan mutatja a résztvevőknek, amikor a mikrofon rendelkezésre áll. A vezérlőegység kiválasztott modelljétől függően, akár négy résztvevő is párhuzamosan bekapcsolhatja mikrofonját. Az értekezlet során a “Possible-To-Speak” kijelzés az egyes résztvevői egységeken három lehetőség egyikét mutatja: piros, fehér vagy kikapcsolt.

A piros lámpa azt jelzi, hogy a résztvevőnél van a szó. A fehér lámpa azt jelzi, hogy beszédhez be lehet kapcsolni a mikrofont, és a kikapcsolt lámpa azt jelzi, hogy elérték az aktív mikrofonok maximális számát. A résztvevőnek várnia kell, amíg ismét felgyullad a fehér LED, jelezve, hogy be lehet kapcsolni a mikrofont.

Az elnöki egységek mindig be tudják kapcsolni a mikrofont, függetlenül attól, hogy valaki más beszél. A “Possible‑To‑Speak” kijelzés kikapcsolható, ha nincs rá szükség.

 

Felszólalás rögzítése

Ezzel a kompakt "all‑in‑one" rendszerrel a felhasználók hallgathatják a folyamatot, és közvetlenül részt vehetnek a megbeszélésen. Az elnök a megbeszélésről akár 64 órás digitális felvételt készíthet és játszhat vissza egy 2GB-os SD kártyával.

Amikor új kártyát kell behelyezni, a szabadalmazott rögzítés-puffer tárolja a folyamatban lévő megbeszélést 60 másodpercig, így nincs adatvesztés kártyacsere közben.

Az események PC-n történő archiválásához a felhasználók csatlakoztathatják a vezérlőegységet egy számítógéphez USB porton keresztül. A felhasználók külön SD-kártya olvasót is kijelölhetnek a fájlok PC-re töltéséhez.

A CCS 900 Ultro számos lehetőséget biztosít a visszajátszásra, beleértve az előzőleg felvett szegmenseket, háttérzenét vagy előre rögzített üzeneteket és beszédeket. A rögzített szegmenseknek a hallgatóság számára történő visszajátszása előtt lehetőség van a vezérlőegységen keresztül előre belehallgatni a rögzített fájlokba.

Működési rugalmasság és konferenciavezérlés

A CCS 900 Ultro csaknem mindenféle kis és közepes méretű értekezleten használható. Az asztali résztvevő egységek magukban foglalnak egy beépített hangszórót, egy mikrofont, amelyet egyszerű érintéssel lehet aktiválni, és két fejhallgató aljzatot, hangerő szabályozóval.

A kijelölt elnöki egységen van még egy prioritásgomb, amely elnémítja az összes aktív résztvevői mikrofont, és "figyelmeztető" hangot ad. A vezérlőegység akár 50 egységet is vezérelhet, és mindegyik rendszer bővíthető 150 egységig. A rendszerek telepíthetők állandó jelleggel, vagy használhatók mobil alkalmazásként. Robusztus, egyedi szállítókofferek védik a rendszert tárolás vagy szállítás közben.

 

Üzemmódok és alkalmazások

Négy könnyen használható üzemmód biztosítja a CCS 900 Ultro sokoldalúságát, így mindig a beszélgetés kerül középpontba. Üzleti megbeszélések és kisebb konferenciák esetén egy-négy mikrofon lehet egyszerre aktív, miközben az elnöknek mindig elsőbbsége van a beszédre. A használaton kívüli mikrofonok automatikusan kikapcsolnak, ha a résztvevők elfelejtik kikapcsolni az egységüket.

Külső résztvevők támogatásához (például városi testületi ülések során) bármilyen stílusú extra mikrofon (kábeles, kábel nélküli, kézi vagy pódium) csatlakoztatható a rendszerhez. Az olyan specifikus alkalmazásoknál, mint az üzleti megbeszélések, az MP3 hangfelvételeket jellemzően felhasználják az értekezletek után a feljegyzések megírásához. Az olyan alkalmazások esetében, mint például a bíróságokon, a rögzített tanúvallomásokat archiválásra és bizonyíték céljára használják. A kettős fejhallgató aljzat lehetővé teszi, hogy két felhasználó osztozzon egy mikrofonon.

 

Időtálló

Értéknövelő funkciók, elegáns kivitel, kiváló ár/érték arány és innovatív technológia teszi a CCS 900 Ultro rendszert rendkívülivé. A rendszer a kialakításának köszönhetően a későbbiekben további berendezések és kiegészítő részegységek széles skálájával bővíthető, beleértve a tolmácsrendszert, a nyelvi vezérlőt, a telefonos és videokonferencia csatolófelületet és a hangosító rendszert. A Bosch CCS 900 Ultro ideális választás a kis- és közepes méretű terekhez, mint az önkormányzatok, helyi üzleti központok és bírósági tárgyalótermek.