Nincs kiemelt esemény
KezdőlapCéginformációKapcsolatPartnerekReferenciákÁrlistákHírlevél
Termékkatalógus Referenciák Árlisták Akciók

Hangtechnika

BOSCH

A hangtechnika területén több mint 60 éves tervezési és fejlesztési tapasztalattal rendelkező Bosch vezető pozíciót tölt be az ágazatban. A vállalat irányelve, hogy a technológia, kivitel és könnyű használat szempontjából egyaránt kiemelkedő termékeket hozzon létre.

A Bosch hullámvezetőtől a soros elrendezéses technológiáig, háromdimenziós szimulációtól a páratlan kivitelig terjedő akusztikai szakértelme éppolyan sokoldalú, mint amennyire innovatív. A Bosch sokrétű tapasztalatait világszínvonalú akusztikai megoldásokra váltva őrizte meg vezető pozícióját.

Jövőbe mutató hangosítási megoldások

A Bosch szakértelme az optimális akusztikai környezethez szükséges kiemelkedő technológia kifejlesztésében mutatkozik meg. Adott esetben ez állandó hangerőt biztosító, jó minőségű háttérzenét jelent. Máskor, -például vészhelyzetben- tisztán, nagyfokú beszédérthetőséggel kapott üzeneteket jelent, akár számottevő háttérzajban is.

Mindezt a Bosch által kifejlesztett technológiák teszik lehetővé: a kardioid hangszóróoszlopok, a gerjedésgátló, az utánrezgéses technológia, és sok más. És a Bosch továbbra is újít: kialakítja újszerű technológiáit, amelyek nemsokára ipari szabványokká válnak.

A Bosch hangtechnikai megoldásai lefedik az összes előforduló piaci igényt. A Plena Easy Line, a Plena Matrix és a Plena rendszereket kisebb / közepes terek hangosítására tervezték. Az egyszerű kezelhetőség és szerelhetőség miatt a telepítők és a végfelhasználók kedvencei.

A következő szint az evakuációs szabványoknak is megfelelő, a tervezőknek nagyfokú szabadságot biztosító Plena VAS és Praesideo rendszerek.

Kiegészítőkben sincsen hiány; a Bosch saját fejlesztésű hangszórói (álmennyezeti, oldalfali, süllyesztett, programozható, tölcséres, Line Array, stb.), erősítői, mikrofonjai, háttérzene forrásai, audio illesztői, gerjedésgátlója, üzenetkezelője, időzítője mind ugyanazt a magas minőséget nyújtják mint a rendszerközpontok.

Egyéb hangtechnika

A Bosch mellett cégünk számos más, kiemelkedő szinvonalú gyártó termékével is foglalakozik. Ezek:

  • Sennheiser vezetékes és vezeték nélküli mikrofonok
  • AKG vezetékes és vezeték nélküli mikrofonok
  • Soundcraft keverőpultok
  • Allen & Heath keverőpultok
  • Sennheiser és Stage Line tour guide rendszerek
  • JBL hangszórók